NB-Projects

NB-Projects

volledige transparantie voor persoonlijke woningen

Het familiebedrijf NB-Projects wordt vanuit Erembodegem geleid door Lorenzo Huyghe en zijn echtgenote. “Maar”, zo zeggen de zaakvoerders, “we hebben achter ons ook een heel team staan van meer dan twintig specialisten in hun eigen vakgebied om op die manier bouwers op een optimale manier te helpen bij het realiseren van hun droom. Nieuwbouw blijft zeker een betaalbare en interessante optie, ook voor jonge gezinnen en voor singles. We staan bouwers op een volledig transparante manier bij om hun dromen te realiseren.

NB-Projects gaat voor kandidaat-bouwers op zoek naar geschikte bouwgronden en als die eenmaal gevonden zijn, engageert het bedrijf zich om in volledige transparantie de bouwcoördinatie van het bouwproject op zich te nemen. “Een woning is voor iedereen heel persoonlijk”, zegt Lorenzo Huyghe. “Het is geen product zoals een paar pantoffels dat je uit een catalogus kiest. De locatie moet rekening houden met mobiliteit, de woning moet conform de huidige en toekomstige normen zijn en de bouwstijl moet de persoonlijkheid van de bewoners weergeven. Een woning moet altijd een echte warme thuis zijn. Dat is voor iedereen de logische doelstelling, maar het is niet altijd even gemakkelijk om die ook in de praktijk te brengen. Wij leggen op dat vlak de lat erg hoog. Zo gebruiken we liefst dertien verschillende kanalen om op zoek te gaan naar de meest geschikte grond. We mogen nooit vergeten dat elk bouwproject nog altijd behoorlijk complex is, dat er veel partijen bij betrokken zijn en dat het voor bouwheren niet altijd even gemakkelijk is om door de bomen het bos te blijven zien.”

Wie met NB-Projects in zee gaat, kan volgens Lorenzo Huyghe en zijn echtgenote echter op zijn twee oren slapen.”Op basis van de exacte wensen van de bouwheer maken wij een vrijblijvend gra sch voorontwerp en we koppelen daar een exaxte prijsberekening aan, op basis van de offertes van architecten en diverse vakmensen die even gepassioneerd zijn als wij. Er vallen geen lijken uit de kast. We rekenen een coördinatievergoeding aan van 3%. Dat is voor de bouwers echter geen kost, want op die manier zijn ze verzekerd van een naadloze opvolging, ook op de werf zelf en ook rond alle mogelijke administratieve verplichtingen die de bouwheer heeft. De plannen worden exact uitgevoerd en de deadlines worden volledig gerespecteerd. Je hoeft niet lang op fora te surfen om klaagzangen te lezen van bouwheren over wat bij hun project allemaal verkeerd is gegaan. Onze coördinerende rol is dan ook van goudwaarde om alle problemen die bij bouwprojecten om het hoekje kunnen komen kijken, te vermijden.”

NB-Projects mag zich dan ook verheugen in een groeiende belangstelling.”De reclame van mond tot mond doet goed haar werk”, toont Lorenzo Huyghe zich tevreden.”In die mate zelfs, dat we nog dit jaar bijkomende antennes plannen in Gent en in Roeselare. We willen dicht bij onze klanten zitten om de hoge standaards die we hanteren rond onze aanpak en onze transparantie volledig waar te blijven maken. Dat we allemaal “een baksteen in de maag hebben” zit in ons DNA. Een eigen huis zal ondanks de veranderingen in de maatschappij ook in de toekomst de droom blijven van de meerderheid van de mensen. En ondanks de her en der opduikende doemberichten dat nieuwbouw voor jonge gezinnen niet meer betaalbaar is, bewijzen wij bij NB-Projects dag na dag het tegendeel. Sterker nog: een nieuw huis bouwen ligt ook binnen het bereik het almaar toenemende aantal singles. Wij staan honderd procent klaar om hen bij het waarmaken van hun droom volop te helpen.”